Paleofrokost uge 39:
Mandag: Krydret kylling med klodsellerifritter og gulerodssalat stegt med løg. Hertil salat af babyspinat, honningmelon og cashewnød.
Tirsdag: Grillet laks med stegt brocolli, tomat, æg og græskarkerne. Hertil bagte rodfrugterne og avocadomos.
Onsdag: Simrelam med citron, løg, kanel, korianderfrø, hvidløg, sennepsfrø, chili og tomat. Hertil hel knodselleri bagt med persille og olie samt stegte rodfrugter. Frisk salat med ovnbagte tomater, løg og olivenolie.
Torsdag: Boller i selleri med fennikelfrø, dild, kørvel og bredbladetpersille. Hertil spidskål og hvidkål i ramsløgpesto.
Fredag: Mørbrad med champinon, porrer, rødløg og persille, overhældt med cocosmælk og hakkede tomater. Hertil coleslaw af spidskål, gulerødder, spidskommen og vandmelon.
Paleofoods frokostmenu uge 32.
Mandag: Kødboller af vildt og okse i tomat med løg og rosmarin. Hertil grillet crudite med persille-mandelpesto.
Tirsdag: Kalvefrikasse med asparges. Hertil blomkålssalat med ristede mandler og krydderurter. Salat med valnødder, bladselleri, sprødsalat og æbler.
Onsdag: Kalkunwok med fennekel, ingefær, chili og soja. Hertil Porer, pærer og persillerødder med rejer.
Torsdag: Gulasch med rodfrugtmos. Hertil spidskål med bacon og karry. Frisk melon-salat med appelsin.
Fredag: Stegt flæsk med persillerødder og citron. Grov rodmos af gulerod og sødkartofel. Frisk salat med appelsin og nødder.
Paleofoods frokostmenu uge 30
Mandag: Kødboller af vildt og okse i tomat med løg og rosmarin. Hertil tomat, avocado og basilikum salat.
Tirsdag: Marokkansk Oksegryde med skalotteløg, fennikefrø, kanel, gulerødder, knodselleri, persillerod og mynte. Hertil coleslaw af spidskål, gulerødder, spidskommen og vandmelon.
Onsdag: Rødspættefilet fyldt med krydderpølse og krydderurter svøbt i bacon, samt dampet gulerødder og løg. Hertil salat med valnødder, bladselleri, sprødsalat og æbler.
Torsdag: Kylling i kokosmælk med grøntsager. hertil æble og gulerod salat med appelsin og vanille.
Fredag: Lammeskank med knoldselleri gulerod dildfrø hvidløg timian rosmarin og persille. Hertil frisk melon-salat med appelsin.
Menu uge 22:
Mandag: Mørbrad med champinon, porrer, rødløg og persille. Overhældt med cocosmælk og hakkede tomater. Hertil frisk salat med tomat, agurk og bacon.
Tirsdag: Kalkunwok med fennikel, ingefær, chile, soja og citron. Hertil jordskok og æblesalat.
Onsdag: Marokkansk Lammegryde med skalotteløg, fennikefrø, kanel, gulerødder, knodselleri, persillerod og mynte. Hertil coleslaw af spidskål, gulerødder, spidskommen og vandmelon.
Torsdag: Bøf a la lindstrøm af vildt med kapers, øko-æg og rå rødder, rødbeder, persillerødder, løg og gulerødder. Hertil salat med melon og æbler.
Fredag: Grillet Laks med peber, karry og hvidløg. Bagte rødder af løg gulerod pastinak jordskokker og rødbeder.
Paleo menu for uge 20 :
Mandag: Urtestegt kalveculotte med lun salat af grille tomater, spinat, bacon og grønne asparges. Grov rodmos af søde kartofler og jordskok.
Tirsdag. Grillet Laks med peber, karry og hvidløg. Bagte rødder af løg gulerod pastinak jordskokker og rødbeder. Hertil bandet salat med æbler og mandler.
Onsdag: Lammeskank med knoldselleri gulerod dildfrø hvidløg timian rosmarin og persille. Hertil frisk melon-salat med appelsin.
Torsdag: Helstegt øko-kylling med krydderurter og citron. Gulerodssalat med bønnerspirer, koriander og cashewnødder.
Fredag: Stegt skruppe med gremoulata og hertil lun hovedsalat med perleløg, bacon og brunet persillesmør. Grov rodmos af søde kartofler og gulerødder.
Bestil med en besked herpå FB eller kontakt@paleofood.dk med antal kuverter - Navn og adr (husk post-nr) - samt et mobilnr - ønske på leveringstidpunkt mellem kl 15 -20 for aften og 10-13 for frokost. Bestil senest kl 12 for samme aftens levering og senest kl 8 for sammen dags frokostlevering (der kan bestilles forud).
|